• Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker?
  • Wil je er zeker van zijn dat jouw bezoekers zich niet gaan vervelen?
  • Wil je dat er nog lang nagepraat wordt over jouw event?

Dan ben je hier op het goede adres. Mijn doel is om bezoekers naar huis te laten gaan met een flinke portie nieuwe inzichten, vertrouwen in de toekomst en frisse energie.  Mijn lezingen zijn op maat gemaakt. Ik put uit de vele boeiende verhalen die ik in de loop der jaren verzameld heb. Verhalen die onverwachte inzichten bieden. Die laten zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. En vooral: die overtuigender zijn dan de beste infographic en meer losmaken dan een Powerpoint-presentatie vol bullets.

“Taal is de poort naar het begrijpen van het leven.”

“Ze presenteerde haar verhaal met zoveel warmte en humor dat ik nog heel lang wilde blijven zitten”

Carolien PentingaAdvocaat

“Ik wakker het vuur aan dat in potentie bij iedereen aanwezig is,
haal drempels weg en inspireer mensen om verder te groeien”

De thema’s waar ik in gespecialiseerd ben zijn:

  • Gedragsverandering
  • Onderwijs
  • Storytelling

Ik zet mijn inspirerende lezingen graag voor jou in. Op welke manier? Dat kunnen we bespreken bij een kop koffie ( met een beetje melk 😉 )

Boek mij als spreker

Motivational Speaker

In beweging zetten, daar draait het om bij een motivational speech. Die beweging begint met contact maken en verrassen. En zet zich door bij het creëren van een veilige sfeer, waarin mensen zich uitgenodigd voelen hun houding te onderzoeken en hun drijfveren te (her) ontdekken.

Boek mij als motivational speaker

“In mijn inspiratiesessies prikkel ik mensen om op een persoonlijke,
authentieke manier vorm te geven aan een (veranderings)proces”

Inspiratiesessie

Een fijne werkomgeving is van essentieel belang om jouw medewerkers optimaal te laten presteren. Daarom zijn mijn inspiratiesessies gericht op het effectief samenwerken. Mijn sessies kenmerken zich door een verrassende aanpak. Serieus in het naar elkaar luisteren en het respecteren van elkaars inbreng. Speels in de keuze van werkvormen, die deelnemers uitdagen om hun mogelijkheden te verkennen. Zo laat ik mensen individueel of in teamverband (her) ontdekken waar hun kracht en motivatie liggen.

Helaas komt het vaak voor dat de groepsfeer in een bedrijf/team niet altijd optimaal is. Daar zijn allerlei factoren voor aan te wijzen waarop jij als directeur of teamleider niet altijd invloed hebt. Daarom kan ik je echt een inspiratiesessie aanraden, op een luchtige manier wordt duidelijk waar de schoen wringt.

Boek nu een inspiratiesessie